Din tekst

BARGIB AUTOGUMMI A/S
alt idæk og fælge
alt i autoreparationer
Et godt alternativ til de autoriseret værksteder " Bare billigere "
Ådalsvej 50 2970 Hørsholm

 

Alle bilbatterier holder en given periode. Dvs de slides og alt efter udstyr har de varierende levetid. Et fladt bilbatteri opdages som regel for sent. Dog vil man i nogle tilfælde mærke det ved start hvor man kan hører at startmotoren kører langsommer og langsommer med tiden.

 

Vi fører kun de bedste batterier på markedet. Vores primære mærke er Varta, men kan også skaffe andre mærker som Bosch, Berga, Danbrit m.fl.

VARTA som producerer nogle rigtigt populærer kvalitets batterier har tre serier af bilbatterier. De kalder dem Black-, Blue- og Silver Dynamic. Til samme bil er der altså tre forskellige batteri-serier at vælge imellem. Black Dynamic som er deres billigste serie til ældre biler uden for meget elektronik. Blue Dynamic, som er deres standard serie, og til sidst Silver Dynamic, som er flagskibet. Her gælder det også at for hver serie får man mere startstrøm og større kapacitet. Den fysiske størrelse på batteriet ændrer sig dog ikke.

Så har du problemer med at starte bilen, så giv os et ring eller kom forbi vores autoværksted og tal med en af os - så finder vi den rigtige løsning for dig.

Vi kan har batterier til følgene:

- Bil
- Varevogn

- Motorcykel
- ATV
- Snescooter
- Havetraktor

- Campingvogn
- Autocamper 

- Båd

OBS: Hvis ikke vi har det hjemme på lager har vi det fra dag til dag normalt

Bargib Autogummi A/S Ådalsvej 50 2970 Hørsholm Tlf: 45867400 Mail: Post@bargib.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk