Din tekst

BARGIB AUTOGUMMI A/S
alt idæk og fælge
alt i autoreparationer
Et godt alternativ til de autoriseret værksteder " Bare billigere "
Ådalsvej 50 2970 Hørsholm

SOMMERTILBUD.

Airconditionservice uden kølemiddel  

695,- inkl. moms SPAR 255,-

Airconditionservice uden kølemiddel + Airco-kabine rens  

995,- inkl. moms SPAR 445,-

395,- inkl moms Airco kabine rens

Tilbudet gælder frem til den 31/08-2017

Mere information under fanen VÆRKSTED

SERVICE AF AIRCONDITION

De fleste nye biler leveres i dag med enten aircondition eller klimaanlæg. Betegnelsen dækker over det samme - nemlig et køleanlæg til bilen.

Anlægget fungerer populært sagt som et køleskab og kan derved nedkøle luften inden den bliver sendt ind i kabinen. Anlægget kan være halvautomatisk eller fuldautomatisk. På et fuldautomatisk anlæg angiver du den ønskede temperatur – hvorefter anlægget styrer blæsernes hastighed. På det halvautomatiske anlæg kan du tilslutte køling hvorefter luften køles et antal grader inden indblæsning.

Fælles for disse anlæg er, at de ikke passer sig selv. I modsætning til hvad mange tror, så er service af disse anlæg ikke en del af de ordinære serviceeftersyn.

I løbet af et år kan op til en tiendedel af anlæggets kølevæske sive ud gennem samlinger og pakninger og køleeffekten begynder således at aftage. Det opdager du måske ikke på turen til Fyn – men når du holder i køen på motorvejen i Frankrig og anlægget siger stop, så opdager du det.

Service på sit airconditionanlæg er en god investering

Hvis anlægget først siger stop – som følge af mangel på kølevæske er der tale om en ganske bekostelig reparation. Det er derfor en god investering at holde anlægget ved lige. 
Mindst hvert andet år bør du få foretaget et airconditionservice. En sådan service omfatter udskiftning af væsken og olie i anlægget samt kontrol af hvorvidt anlægget er tæt. 
En airconditionservice koster 950 kr. inkl. moms. ex. kølemiddel

Bargib Autogummi A/S Ådalsvej 50 2970 Hørsholm Tlf: 45867400 Mail: Post@bargib.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk